Aké sú zásady fašistickej činnosti dnes?

20. augusta 2017, politolog,

 

Hitler v roku 1942 sformoval základy okupačnej politiky na dobytom východnom území. V svojom stručnom nariadení napísal iba tri vety: „Slovanstvo treba zviesť iba na posunkový jazyk . Nijaká hygiena, nijaké očkovania. Iba vodka a tabak“. Celý sociálny program pre národy na dobytých východných územiach: nijaké školy, učitelia, nijaká kultúra – iba vodka a tabak. Hitler nebol hlúpy a vedel, čo chcel. Vedel, že vodka a tabak zničia nenávidených Slovanov už od nasledujúcej generácie, bez akýchkoľvek  krematórií a plynových komôr.

Margaret Thatcherová, bývala premiérka Veľkej Británie v čase svojej najväčšej „slávy“ na jednom svojom vystúpení ,  vyslovila záhadnú vetu: „Podľa hodnotení svetového spoločenstva je ekonomicky užitočné, aby na území Ruska žilo 15 miliónov ľudí“. Tlmočník si myslel, že zle rozumel a preložil 50 miliónov. Thatcherová ho však okamžite opravila. V tom čase   bolo v Rusku 150 miliónov. Kde zostalo ostatných 135 miliónov? Ostatní sa dostanú pod ozajstný „nôž“ šialenstva, antikultúry, rozvratu, drog.

Počas jednej návštevy Ruska pani  Madelaine Albrightová – v tom čase štátna tajomníčka USA a vystupujúc, ozvučila tú istú vetu: „Podľa hodnotení svetového spoločenstva je ekonomicky užitočné, aby na území Ruska žilo 15 miliónov ľudí“. Kam zmizlo ostatných 130 miliónov? V tom čase bolo v Rusku už len 145 miliónov. Ako už tu vidíme, program nabral plánovaný kurz pre svoju realizáciu a plnenie dlhodobých  cieľov spoločenstva.

Koho sa títo Slovanožrúti 20. a 21. storočia rozhodli ponechať v Rusku? Dva milióny – to je obsluha transsibírskej magistrály, najkratšej cesty z Japonska a juhovýchodnej Ázie do Európy. Ďalších 13 miliónov nechali na obsluhu najšpinavších hutníckych a chemických  výrob  a obsluhu svetového úložiska jadrového odpadu, na ktoré malo byť Rusko zmenené.

To, že alkohol a tabak sú zbraňami hromadného  ničenia, vedia všetci ašpiranti na svetovú dominanciu. Všetci vedia , že je to  najsilnejšia a najhlavnejšia zbraň genocídy. Ukazuje sa, že  Hitlerov odkaz sa úspešne  zavádza v ríši Slovanov aj dnes! Ľudia  doteraz nemôžu pochopiť, čo sa stalo: Najväčšia krajina na svete a odrazu ju v okamihu zbúrajú na kusy, všetkých zmenia na chudobných a vypustia do sveta s natiahnutou rukou. Azda osudová náhoda na prelome tisícročí?  Nijaká náhoda v tom nie je .

V zime v roku 1985, keď si všetci uvedomili, že zomrie ďalší generálny tajomník Černenko, na svojom zasadnutí  sa zišli krajiny Veľkej sedmičky na čele s USA. Práve vtedy bolo prijaté rozhodnutie zbúrať Sovietsky zväz. Rozdeliť ho na 52 trpasličích nezávislých štátov a prinútiť tieto štáty, aby mali navzájom konfliktné vzťahy. Spýtate sa, aký dôvod malo svetové spoločenstvo  deliť ZSSR? Podľa vtedajších hodnotení svetových expertov v roku 2020 prírodné zdroje západných štátov budú vydrancované. Zostáva jediná nedotknutá zásobáreň – 1/6 zeme, kde sa Rusom a ostatným národnostiam pošťastilo narodiť a žiť.

Na likvidáciu ZSSR boli vynaložené stovky miliárd dolárov. Program sa nazýval Harvardský projekt.

Karty sú hodené  –  čo na to stádo oviec ?