Dúhový Pride: NOBODY IS BORN GAY

6. augusta 2017, politolog,

Neviem, kde sa tá myšlienka nabrala organizovať pochody Pride. Prišla ako neohlásený a nežiaduci hosť, jednoducho sa pretlačila do spoločnosti  a urobila si v nej svoje pohodlie. Pride pochod sa kamaráti s tým, čo je nenávistné, choré a odporné a zjavne to nepochádza od Boha.Všetko sa zrazu začína  točiť okolo pochybných práv  darčekovo previazaných mašľou ľahkovážnosti a ľahtikárstva.

Aby sme prešli kroky, ktoré majú napomáhať uzdravenie duše niekoho iného, dôležitou súčasťou tohto procesu je aj modlitba za uzdravenie vnútorných zranení a všetkých ich fyzických, emocionálnych, psychických turbulencii.

Nemôžeme, samozrejme, zo všetkého viniť zlého ducha. Nie. To by sme zabúdali na skutočnosť, ktorú Pavol volá telom (Gal 5, 16) a ktorá hľadí len na svoj prospech. Ale keď sa zapojí aj diabol, stavy Pride sú živnou pôdou pre rozsievačov otravy. No keď necháme Boha, aby nás chránil a sprevádzal, On dá vyrásť niečomu novému – a to sa volá vytrvalosť, odhodlanie na nápravu a vyzdravenie.

Netreba zabúdať, že každý, kto potrebuje uzdravenie, potrebuje iný čas a trpezlivé sprevádzanie na ceste k zdravej duši.

V tom všetkých držím palce !

 

http://www.hlavnespravy.sk/homosexualita-nie-je-vrodena-vedci-prisli-na-prevratnu-skutocnost-jestvuje-viac-byvalych-homosexualov-nez-aktualnych-homosexualov-a-bisexualov-dokopy/517787

http://politolog.blog.pravda.sk/2015/02/08/homosexualne-pary-nie-su-hrozba-ale-ich-poziadavky-ano/

 

ψ