Prečo choré vrany zo Sme odmietli diskusiu s účasťou Rostasa?

22. apríla 2017, politolog,

Nuž preto, lebo tí novinári sú policajti, sudcovia a kati v jednom. Boja sa diskutovať, nevedia obhájiť svoje podlosti ?

Účasť Tibora Eliota Rostasa v diskusii o budúcnosti médií, ktorú v rámci tradičnej mediálnej odbornej konferencie Megatrendy a média zorganizovala Univerzita Cyrila a Metoda v Trnave, je situácia na hrane,povedali.

Iba Oni rozhodujú čo je na hrane ! Nik iný. Oni majú pravdu, peniaze, moc i slávu. Oni rozhodujú kto kam môže, kto kam nesmie. Oni rozhodujú kto je dobrý, kto je zlý. Oni rozhodujú či je biela čierna a čierna biela. Len Oni.

Naschvál som si teda otvoril konšpiračné periodikum „ZEM  A VEK“.. a čuduj sa svete !  ..čítam ..hľadám.. pozerám.. ozerám,, žiadne konšpirácie, hoaxi a podobné teorečičky…

Naschvál som si otvoril  spravodlivé a pravdivé „SME“ a čuduj sa svete, nedalo sa čítať, polopravdy,  tendenčné usmerňovania, žumpa novinárčiny… Slovákov  kritizujú zato že vôbec existujú, informácie netriedia. Je nutné položiť si otázku, do ktorej sféry vplyvu patria ?

Ale ešte dobre, že dali vedieť že existuje vôbec „ZEM a VEK“…asi si ho kúpim a prečítam aj nabudúce. Denník SME nechcem ani do krbu. Rukavice nechcem používať.

Alebo som v omyle a všetko je inak ?

 

ψ