Možno sa nazývajú aj kresťania !

17. apríla 2017, politolog,

Zrýchlený technický progres, spolu so zrýchlenou ľudskou degeneráciou, je dôležitá črta  dnešnej „demokracie“. Je to  vsugerovaný “triumf človeka” nad Stvoriteľom a prírodou.

Nech to akokoľvek paradoxne  znie, masy ktoré vedia čítať a písať je ľahšie zotročiť, ako masy, ktoré nevedia a nič nie je tak ľahké, ako si podmaniť a držať pod krkom tie masy, ktoré považujú svoje bez-drótové elektronické hračky, autá, honosné vily, televíziu a filmy, ako neodmysliteľné potreby života.
Táto spodina ľudstva tupšieho stáda  v procese generálneho bastardizovania – je proti každej kresťanskej múdrosti bezmocná a slabá. Hrdinovia doby sú ožrani, pomätení herci a herečky, úplatný tretí sektor, politici.. ktorí sa cítia blažene vo svojom sne prasačieho “šťastia”.

Všetci majú ten istý náhľad; a ten istý ideál. Ich náhľady sú náhľady vládnucich médií. Ich ideál je “urvať život”, dostať peniaze a “byť šťastný”, čo znamená – vychutnávať dobré jedlá, pekné oblečenie, bývanie vybavené najnovšími vymoženosťami; a k tomu, tak často ako je možné, trochu vypiť, trochu mizernej hudby, trochu športu, trochu sexu… Áno, odcudzili sa od svojej Viery, ľudu, kultúry  a rodnej zeme…áno, sú to pomýlenci doby.

 

ψ