Slovensko je na polceste na Golgotu, čaká na svoje ukrižovanie

14. januára 2017, politolog,

Európa stratila svoju jednoduchosť, svoje ústredné postavenie, svoj život, svoju dušu. Demokratický mor požiera jej korene. Európa sa stala obrovské bezvýznamné telo, nervózne a potiace sa kvôli úzkosti, na ktorú sa nikto neodváži poukázať.
Mozog má z novinového papiera.
Obrovské chorľavé telo riadené temnými a nevypočítateľnými politickými silami, ktoré nemilosrdne rozdrvia každého, kto by sa opovážil nesúhlasiť. Takéto sú úspechy západnej „civilizácie“. Toto je výsledkom poverčivej viery v „blahobyt a pokrok“.
Západ sa utápa v planých rečiach filozofie a kultúry, v oboroch novinárov, športovcov a hercov, ktorí vydávajú plány, programy a prehlásenia. Ich múdrosť je znečistená sentimentálnou, protináboženskou, humanitárnou nákazou ľudí ktorí vzrušene pobehujú po dejinách národov oslavovania, vnikania a nacvičovania, pretože kľud a zdravý rozum ich desí.
Na západe bola spravodlivosť uväznená v sieti nadradenosti a pohŕdania „východom“. A hŕstka tých, ktorí sú ešte schopní odporu a rebélie, si všíma, že sú stále tesnejšie obkľúčení.