Kotletov dom za štátne. Takto teda nie! !

14. januára 2017, politolog,

Kotletov dom za štátne. Takto teda nie…!
Predseda ĽS – Kotleta sa musí smiechom pučiť, ako ľahko došiel k celoplošnej reklame v bulvárnych televíziách a novinách zadara. Lepšiu reklamu, by sám nevedel zaplatiť. To sídlo teraz pozná cele Slovensko. Celé Slovensko vie, kde sa nachádza. Celé Slovensko vie, kde si môžu ľudia môžu pýtať prihlášky do strany ĽS Kotleta.
Žijeme vo svete, v ktorom nás rôzne „správy“ sýtia z každej strany. Z televízie, tlače, na sociálnych sieťach. Sú správy oznamovacie, milé, vtipné, ale na druhej strane aj také, pri ktorých sa nám rozum pristaví dlhšie. Niekedy je to možno zámerom, niekedy možno len zle premysleným krokom, no na druhej strane asi platí, že aj zlé „spravodajstvo“ a sprostí novinári sú požehnaná reklama. Uvažujem nad tým, čo sa asi tak premieta v hlave novinárky alebo novinára, keď si zapne televíziu a v hlavných správach jej bliká spravodajská reklama so sloganom ,,Kotletov dom“ so snahou jeho politickej diskreditácie. Myslím, že skôr ako pozitívny efekt to vyvolá úsmev a informáciu. A možno práve to je zámerom tých, ktorí „správy“ vyrábajú a cenzurujú. Dnešné „spravodajstvo“ sa slušným ľuďom páči ako reklama na zubnú pastu, kedy krvavé zuby padajú do umývadla v dôsledku paradentózy. V tomto prípade paradentózy televízii a novín.
*Ale ostáva otázka, prečo sa Kotletovci vozia na Dácii Buster za 15.000,-€ a ostatní politici na BMW Mercedesoch za 3.500 000,-€ ?
*Prečo lupiča z Kňažkovho paláca stíhajú väzobne ? Keby vykradol dom obyčajného človeka, tak ho pustia na slobodu a 25 rokov bude čakať na súd !
*Od začiatku ako Kotleta vstúpil do parlamentu chcel. aby strany neboli platené z peňazí daňových poplatníkov ale aby sa každá strana financovala sama, jasne, že mu to ostatný demokratický neodhlasovali. Samofinancovanie strán je v politike fašizujúci prvok.

Dobre si pamätám…..? či…sa mýlim..? je to iba fikcia…?