Premiér Robert Fico má pravdu !

17. decembra 2016, politolog,

Na sneme strany Smer 10. decembra, konečne verejne podporil poriadok a slušnosť, a dal zelenú tomu, aby podporil rómsku menšinu na Slovensku v ich integrácii a prispôsobovaniu sa majorite. V rómskych osadách treba spraviť poriadok a zaviesť zákon, pretože zneužívajú sociálny systém a zanedbávajú výchovu.
Vyrastá ďalšia degenerovaná generácia, ktorá nechce pracovať.
My, Slováci, máme záujem žiť v našej krajine na úrovni slušného spolunažívania a nie vyvolávať v spoločnosti napätie brutálnou kriminalitou rómov. Sociálne dávky zneužívajú najmä Rómovia. Je faktom a pravdou, že rómom sa robiť nechce a to aj napriek tomu, že Európska únia posiela na Rómov ročne tisícky eur.
Na Slovensku tiká časovaná bomba. Nikto nechce za susedov neprispôsobivých ľudí, no vyhnať ich nemožno. Slušní ľudia majú problém, za plotmi mu vyrastajú osady. Rómske deti nechodia do školy a tvrdia že im niekto odopiera vzdelanie. Dedovia sú často otcovia svojich vlastných vnúčat a niekto sa tu ide baviť o tom že sú diskriminovaní? Predstavitelia rómskeho etnika nech idú robiť osvetu do svojich osád a nech nepoučujú spoločnosť, ktorá sa o nich stará! Veď bez majority by nemali sociálne dávky.