Podlosť kresťanskej hierarchie – duchovných ?

24. júla 2016, politolog,

Podlosť povstane od dobrých ľudí, ktorí budú stáť na nesprávnej strane. Preto verím, že mnohí (nie všetci) duchovní, ktorí podľahli duchu doby a presadzujú  západný program imigrácie, sú dobrí ľudia na zlej strane.

Existuje jeden ilustračný príbeh o tom, ako sa dá uvariť žaba. Stačí, ak jednu zoberiete a dáte do hrnca so studenou vodou. Pomaly, ale naozaj pomaly zvyšujete teplotu, a žaba tam pokojne sedí, až kým sa neuvarí. Pomalá a postupná zmena v kultúre je presne taká. Smrť, zánik a dekristinizácia.

Medzitým sa základná ľudská slušnosť vytratila z rovnice. Ľudí na Slovensku  aj vo zvyšku Európy zámerne bičujú do panického stavu kvôli imigrantom. A keď ľudia panikária, nepočúvajú hlas rozumu.

Imigranti prichádzajú do Európy a na západ z vojnou zničenej Sýrie, diktátorskej Eritrey, Afganistanu alebo akejkoľvek inej krajiny, ktorá bola predtým kolonizovaná, okupovaná, bombardovaná a využívaná ako zdroj nerastných surovín počas koloniálnej alebo postkoloniálnej éry, aby obohatili životy ľudí na Západe Európy alebo im dokonca vylepšili kuchyňu, aby jedlá lepšie chutili.

Najväčšou hrozbou pre „náš tradičný život“  je teda imigrácia, ktorá mení  spoločnosť, ale i  technológie, ekonomické opatrenia, ktoré môžu prehlbovať sociálnu nerovnosť, globalizácia alebo klimatické zmeny.

Tak čo na to páni duchovní ? Chcete mať z kostolov centrá zberu starých elektrospotrebičov ?