Pomätený ? Historik Kamenec v TA 3.

8. mája 2016, politolog,

„Historik“  Ivan Kamenec zo Slovenskej akadémie vied (SAV), povedal  v nedeľu v relácii V politike televízie TA3, že za druhú svetovú vojnu je zodpovedný Západ aj Východ. „Všetky veľmoci ale nesú zodpovednosť za vznik vojny. Nielen západné štáty, ktoré svojou politikou appeasementu dovolili Hitlerovi vzrast jeho moci, ale aj východná mocnosť Sovietsky zväz, ktorý uzavretím paktu s Nemeckom mu umožnil jeho agresívnu politiku“

S tým súhlasil aj historik Tomáš Kúbert z Ústavu pamäti národa (ÚPN). Chybou bolo podľa Kúberta už to, že ešte pred druhou svetovou vojnou dopustila vtedajšia demokratická vláda v Nemecku podpísať tajnú dohodu so Sovietskym zväzom (ZSSR).

,,, prosím a ako zapríčinil Sovietsky zväz II. svetovú vojnu. Akým to paktom ?

Podobné bláznivé vyjadrenia sú hrubou urážku všetkých slušných ľudí, ktorí bojovali proti fašizmu !

Je v poriadku, že podobných „vedcov“ v Slovenskej akadémii vied, platíme z peňazí daňových poplatníkov ?

A nemôže to byť v demokracii ani inak, než že títo a im podobní politický zločinci a  mafiáni, ktorých je napokon v parlamente a SAV plno, behajú veselo po televíziách a novinách, prekrúcajú do zblbnutia.

Pokiaľ to teda skutočne ešte niekto nevidí, tak toto je skutočná demokracia: hra na vôli ľudu, kedy hŕstka mega-super-magorov ako poslušný psík posvätí, čo si západní súdruhovia a iná svoloč dohodli vopred. Proste radosť pre historikov, keď ľudia nemyslia, zvlášť pokiaľ majú v supermarketoch na výber z množstva umelých párkov a klobás.Namiesto toho, aby historik obrátil svoju nenávisť a pohŕdanie správnym smerom – totiž k sebe, do svojho stredu – nelogicky nenávidí slovanského brata, Nenávidia snáď človek leva pretože je lev? Nie, tak prečo nenávidí Slovana len preto, že je Slovan? Nenávidťe sám seba, že ste dovolili, aby boli vaše slová lživé a klamstvom a ktoré sa zároveň predávajú na „medzinárodnom trhu“ ako suka cudzincom, ktorým sa len zbiehajú sliny na zneuctenie hrdosti. Skutočne ste tak hlúpi ?

 

 

ψ