Ríša zla drží svet v okovách „duchovnej smrti“.

9. apríla 2016, politolog,

Politrukovia EÚ- systému sú zúfalí. Nedokážu čeliť argumentom logicky, nedokážu ich vyvrátiť, tak ich označia za propagandu Ruska. Čo mi to len pripomína?

Fanatické sekty dobre platených uctievačov EÚ – kultu, oblečených do luxusných oblekov a premávajúcich sa v drahých limuzínach, rozsievajú na Slovanskom východe strach, smrť a rozkol v radoch predstaviteľov starej „pohanskej a zaostalej“ tradície (za tichej podpory Ríma). Dielom ich diabolskej nenávisti a nezmieriteľnosti so všetkým, čo vyjadrovalo „starý svet“ a Slovanskú duchovnosť, došlo k vypáleniu duchovných hodnôt v dušiach „knižnici“ ľudí,  centra starovekého poznania, a k systematickému ničeniu kultúrnych pokladov praotcov minulosti celej planéty Zem.

Riziko, že by sa vo svojej prízemnej zadubenosti mohli chcieť rovnať Bohu a vzplanúť pýchou, je veľké.

Vyvrátiť, nalomiť a podraziť všetky duchovné piliere Slovanskej ríše.  Vniesť medzi ľud sváry podopretý ochotou v hmotných statkov a lačnosťou po lenivosti, a tak pripraviť pôdu pre ovládnutie sveta z centra dosadených vládcov, podľa vôle samozvaných duchovných elít a ich plánov globalizácie.