Zdá sa, že západná „svojvôľa“ nemá žiadne obmedzenia

20. februára 2016, politolog,

Uplynuli roky po zamatovom prevrate. Podľa výsledkov posledných prieskumov verejnej mienky tvrdí dnes 80% občanov Slovenska, že nie sú spokojní so zvoleným kurzom EÚ. A táto nespokojnosť je opodstatnená.
Pred „rokmi“ mali mnohí veľmi optimistickú náladu, mali za to, že udalosti „prevratu“ znamenajú skoncovanie s „minulosťou a radostnú budúcnosť“. Bohužiaľ, pre väčšinu ľudí táto radostná budúcnosť nenastala. Vážnym Slovenským problémom je nesvojprávnosť a diktát Brussellu. Pre boj s týmto zlom sa robí veľmi málo. Ľudia nevidia možnosť pokroku v tomto smere. Sme v nanútenom spore s Ruskom ohľadom hospodárstva a ekonomiky ale aj pokrvnosti. Túto veľkú ranu nedokáže Slovensko dlhodobo ustáť. Príčina tkvie aj v tom, že Európska únia fakticky zbankrotovala.

Skúsenosti zo  socialistického obdobia, pôvod slovenskej prosperity, bezpečia a zázraku. Máme obrovskú možnosť uskutočniť neopakovateľné porovnanie: – roky vlády „ diktatúry západnej demokracie“ a roky socialistickej diktatúry. Tie roky, pod socialistickou diktatúrou – napriek malým excesom, ťažkostiam priniesli fantastické výsledky! Vo všetkom a bez debaty