Putin je „skorumpovaný prezident“

28. januára 2016, politolog,

Pretože vždy pamätá a dbá – že je potomkom národa s veľkou a slávnou históriou, a preto nemá právo na nedôstojný čin.
Je hrdý na históriu svojho národa a svojej vlasti. Pozná obyčaje, tradície a kultúru svojho národa. Prebúdza Slovanského ducha. (rozumej slovanského človeka v pravom zmysle slova)
Každý deň sa venuje telesnému cvičeniu, každý deň otužuje a upevňuje svoje telo, zdržiava sa alkoholu a omamných látok, aby bol hodný svojich predkov.
Zachováva pamiatku všetkých predkov svojho rodu.

Cti a váž si starších, no nadovšetko svojich rodičov – darcov života.

Nemeria hmotnými statkami, ale len odvahou, úsilím, láskou a oddanosťou vlasti.
Vyhýba sa hádkam a škandálom, lebo v hádke s hlupákom sa znižuješ na jeho úroveň. Len múdreho každý počúva aj ocení jeho užitočnosť.
Je umiernený v jedení i pití.
Nikdy neuráža žiadnu vieru, ani národnosť, bo každý národ a všetci ľudia, toť dar od Boha. A Boh – Stvoriteľ, ten je nad všetkými.
Je hrdý a čestný. Hlad, chlad, strach, ba ani smrť nezlomia jeho ducha pretože je synom ruského národa (to znamená, Slovan a človek, čoho dôkazom je, že čítaš aj tieto riadky).
Žije v súlade s prírodou.
Pamätá, že každý ruský človek (rozumej Slovan, jediný skutočný človek na Zemi, ktorý neprepadáva iných kvôli územnému, ani inému zisku) má vždy jasný rozum, čistý úsudok, milujúce a chrabré srdce, čisté svedomie, silné ruky a pevnú vôľu.
Nikdy sa neponižuje a nenechá sa potupiť.

 

ψ