Otvorený list učiteľom

24. januára 2016, politolog,

Ľudia si kladú otázku. Riadia skutočne „Iniciatívu učiteľov“ učitelia ? Prečo zneužitie učiteľov zakrývajú politici ,ktorí na ich činnosti participujú, prečo učitelia nereagujú na podnety vlády , ministra školstva ? Kto neduchaplne rozhodol o tom, že štrajk bude? Vysvetlite občanom, ako je možné požadovať zvýšenie platov a obžalovať vládu pre skutky , ktoré nie sú jej činmi ?

Vážená „Iniciatíva“ prelomte mlčanie, vysvetlite prečo je potrebné tesne pred voľbami pacifikovať vládu SR cestou štrajku. Prečo nepoviete ľuďom , že tou vašou zverinou a pochabosťou, má byť zahladená jej vysoká sociálna činnosť ! Možno o tom ani neviete, komu slúžite a koho podporujete. Možno. Ale Vaše konanie nemožné nazvať pochybením , nakoľko intenzívne falšovanie a pozmeňovanie reálnej podstaty je možné vysvetliť iba úmyslom spôsobiť škodu

Je chápateľné, že pre „kariérnych politických učiteľov“ , prisatých na štátny rozpočet ako pijavice štandardné hodnoty, morálka ani poctivé učenie žiakov veľa nehovoria, ale dodržiavanie zákona a etiky, by malo byť prioritou.

Nájdite odvahu a povedzte, akým klamstvom živíte ostatných učiteľov. Chápeme, štrajk nie je vaše „maslo“. Je maslom opozičných politikov platených zahraničnými spoločnosťami, ktorým sociálnou politikou vlády, klesajú zisky, ale je iba na Vás , či čierny Peter zostane vo vašich rukách. Od začiatku je zjavné , že s vašim zvrhlým scénarom z dielne „nadnárodnej opozície“, nemáte takmer žiadnu šancu. A je to škoda.

 

ψ