My slovenský burani z „Kolína nad Váhom“.

16. januára 2016, politolog,

My slovenský burani z Kolína nad Váhom.

My, Slovenský burani, ako nás s potešením „multikulturisti“ a „vyššia moc“ v Ber-líne a Bu-ruseli volajú, sme ľudia sedliackeho zdravého rozumu. Ako náhle sa niekto pokúša siahnuť na našu zem, rodinu….vlasť, tak sa bránime a to bez ohľadu na EÚ a jeho stále viacej neschopných politikov, úradníkov a narkotických povaľačov.

Keby v Kolíne nad Váhom bola naša buranská spoločnosť a nie „multi kulti“, tak by neboli seksuálne napadnuté stovky žien, ale namiesto toho by tisícky afrických a arabských útočníkov bežalo domov alebo „do světnici klášterních revolučných tradic“ Karola Lováše, investigatniho mnícha.

Apropóo….: nájde sa už konečne nejaký z „východných“ politikov, ktorý pošle Fabiánovi (F) mapu Európy s návrhom, aby slávna Francia zabezpečila presmerovanie tzv. balkánskej cesty imigrantov na mori trochu západnejšie s vylodením sa v Marseille, teda v zemi cieľovej stanice. Týmto presmerovaním, by sa s radosťou podieľali trpiace zeme na čele s bezhranične humánnou Angelovou Berlínovou … Koniec koncov ,Francia má teraz voľné lodiarske kapacity – nepredaný Mistral.