Keby voľby mohli niečo zmeniť, dávno by ich zakázali !

1. januára 2016, politolog,

Mnohí ľudia sa z príchodu nového roku tešia, iným prechádza mráz po chrbte pri pomyslení na haldu práce, s ktorou budú musieť opäť bojovať. Nezúfajte. Písanie a čítanie nie je len o nútenom vtláčaní nepotrebných informácií do hlavy. Ak sa k svojim povinnostiam postavíte s úsmevom na tvári a zvolíte si vhodnú stratégiu, rok 2016 bude patriť k vašim najúspešnejším. Začnite hneď od začiatku!

Základný nástroj, ktorý máte k dispozícii, je rozum. Využite ho vo svoj prospech! Začnite experimentovať s vlastnou schopnosťou múdrosti. Zistite, o koľkej vám ide práca ľahšie a naopak, kedy vás to ťahá do krčmy alebo pred televízor. Každý z nás má iný biorytmus. Niekto dokáže efektívne písať v noci, iný si privstane skoro ráno. Ak vám chýba energia, potrebujete motiváciu! Prestaňte očierňovať, urážať a priblblo vypisovať nenávistné výplody, stále dookola ako verklík.

Určite viete, že človek využíva len 10 percent svojho mozgu, a niektorí ani to nie, a na myslenie používajú sedaciu časť svojho tela. Predstavte si, čo všetko by ste mohli v živote dosiahnuť, keby ste si osvojili zopár trikov na zlepšenie svojej „dobroty“. Základom sú vyvážené raňajky, prestávky v písaní, upokojujúca hudba a občas pomôže aj studená sprcha, aby schladila vašu prehnanú túžbu po zvrhlostiach, klamstvách a nenávisti.

Nech sa v novom roku 2016 všetkým darí napĺňať svoje sny. To Vám želám.

 

ψ