EÚ prelomila Kristovo veto !

22. decembra 2015, politolog,

To, čo sa robí v Európe, najmä ak sa pozrieme na dynamiku za posledné štyri roky, je podobné na umelo vytvorený a riadený proces. Dnes je exodus do Európy, veľký obchod s náboženskou ekonomikou nadnárodných korporácii. Bez obrovského profitu, by sa mocenské štruktúry sveta nepustili do implementácie tohto obrovského propagandistického, organizačného a logistického zadania. Je jasné, že toto sa nemôže stať spontánne alebo na dobrovoľníckych základoch. Za celou operáciou stoja najmocnejšie a najvplyvnejšie profesionálne štruktúry sveta. Preprava miliónov ľudí na pripravených trasách s podporou svetových médií a „národných poloidiotov“ – je niečo, čo sme ešte nevideli a nezažili.

Dve tretiny obyvateľstva našej planéty žila a žije v koloniálnej závislosti na Západe. A tu nesmieme zabudnúť, že západná civilizácia je založená v historickej perspektíve na bezprecedentnom terore, pretože celé dejiny západu je vojna všetkých proti všetkým.

Zdrojom ich peňazí je chaos. Preto prenikajú nielen do politiky, ekonomiky a spoločenského života ľudí, ale rozrušujú a chaotizujú celý svet, jednotlivé regióny a štáty. Zvláštna operácia „Imigranti“ je dielo ich chorých mozgov.

 

Babylónska veža : Cieľom stavby bolo vyvýšiť svoju vlastnú velkosť a odpadnutie od uctievania pravého Boha. Trestom bolo pomätenie jazykov, od tej doby ľudia hovoria rôznymi jazykmi