Fico sa má čo učiť ! Fico je amatér !

19. decembra 2015, politolog,

Slovanstvo priniesli tejto zemi životodarné kresťanstvo a bojovali za princípy, ktoré z nás urobili najslobodnejšiu krajinu na Zemi. Naši ľudia priniesli výskumy a zákony, architektúru, prosperitu a bezpečnosť. Na tento kontinent priniesli klasickú Východnú civilizáciu – jej filozofiu, dejiny, mentalitu zdravé životné postoje. Boli to naši vedci, vynálezcovia a odborníci, ktorí nám dali technológiu, ktorá pomohla pristáť človeku na Mesiaci, ako prví lietať do vesmíru. Naši významní predkovia priniesli nevýslovné obete a ťažkú prácu, aby vybudovali túto krajinu. Ich rozprávanie je ich hrdým „naším“príbehom a je v srdci každého z nás. Médiá nás neučia, že je a vždy bolo čestné chrániť si svoju krajinu a dedičstvo pred masívnou imigráciou tých, ktorí ju chcú zmeniť. Avšak tie isté médiá nás dnes učia, že je pre nás nemorálne chrániť si našu krajinu a naše dedičstvo.

Ak naše deti zabudnú „kto sme“, ak sa naďalej poženú za fikciou novej Západnej reality, stanú sa cudzincami v krajine, ktorú ich predkovia vybudovali.

Apropo :

V Kanada bolo od roku 1874 oddelených 150-tisíc detí Indiánov, mestikov (dieťa splodené Indiánom a belochom) a Inuitov od svojich rodín a kultúry. Potom ich násilím umiestnili do cirkevných domovov, aby ich donútili prispôsobiť sa väčšinovej spoločnosti. Jedna z najtemnejších kapitol kanadských dejín a divokej demokracie celého Západu. Mnohé deti boli v domovoch sexuálne zneužívané alebo inak týrané. Asi 3200 z nich zomrelo, väčšinou na tuberkulózu.

Aj na Slovensko dorazili asýrski kresťania. U nás ich ale premiér Fico nevítal. Je tu vidieť rozdiel v postoji k migrantom medzi oboma krajinami. Na Slovensku prevláda z nich strach, ktorý priživuje aj vláda, v Kanade ich naopak vítajú s otvorenou náručou.