Františku – pri fare aj jeden malý minaretík.

14. septembra 2015, politolog,

Je bolestné, že niektorí kresťania schvaľujú dnešnú orientálnu pascu a nebojujú proti nej. Nezačalo to snáď už i tým, že sv. Ján Pavol II, ktorý si v roku 1986 v Indii nechal urobiť od hinduistickej kňažky na čelo tilak – zasvätenie božstvu Šivovi a tým dal veľké pohoršenie všetkým kresťanom ?

Boh. Modlitba. Slovania. Kresťania. Slovanstvo sa vo svojej novodobej histórii ocitá zrejme najbližšie začiatku svojho vyhynutia. Dôvod je prostý, okupácia západnými kmeňmi. Zlá energia. Choré mozgy planéty Zem , vymysleli a rozpracovali túto stratégiu cez všetky urobené varovania. Chybou je, že ľuďom „cielene“ chýba vyššia úroveň vedomia.

Všetka hmota je v podstate energia a túto energiu ľudské vedomie dokáže ovplyvňovať! Ľudský mozog má totiž väčšiu silu, než atómová bomba, čo nie je medzi ľuďmi všeobecne príliš známe. Mozgy miliónov ľudí pri koherentnom, čiže rovnakom myslení, vytvoria takú obrovskú energiu, že sa modlitba – želanie uskutoční. Predstavte si túto ohromnú silu, ktorá bude pôsobiť na hmotu, ktorá sa v dôsledku tohto koherentného myslenie ľudí zdematerializuje = zmizne z fyzického sveta. To je v tejto chvíli jediná možnosť, ako ľudstvo zachrániť. Modlitba k Bohu.