Hokejista Handzuš ako nadutý politruk ?

11. septembra 2015, politolog,

Do športu politika nepatrí, rovnako nepatrí do športu aj Vaša politická ambícia. Už Vás bolo počuť šušlať na tribúne do mikrofóna.

Ak si niekto pripraví volebnú kampaň tak nezodpovedne a s takou pýchou neomylného, ako pán Lintner, že nemá vedomosť ani o tom, ako a kto volí šéfa hokeja a potom keď prehrá, nechce uznať výsledky volieb, je detinské a odpudzujúce.

Ako sa môže niekto domáhať po prehratých voľbách nových volieb, ktoré prebehli podľa platných reguly ?

Ste ozaj už načisto nentavý ? Veď sa dajte aj s tými 50 hokejovými politrukmi, čo Vám „podpísali“ a ani poriadne nevedia čo podpísali, do Vami blízkej politickej strany a je to v poriadku ! Keď nechcete, aby sa spájalo Vaše meno a iné mená s hokejom na Slovensku, vycestujte do Ulam-Bátoru a tam už ostaňte, dovtedy, kým sa budú môcť spájať.

Ako sa pozeráte Vy, ako politický mudrlant, na to, že pán Lintner dostal plat 5000,-€, kým na Slovensku živoria ľudia aj s 250,-€ na mesiac !  Keď som čítal, ako oživil hokej-ligu, skoro som spadol z eskalátora v metre ,,,vraj novinári môžu po zápase do kabíny mužstiev už päť minút po stretnutí ! Neviem či mám plakať alebo sa smiať. Toto vytrhne hokej?A ešte ich chcete lákať ľudí na poslabší hokej? Vy s vašimi platmi a peniazmi ?

Keď sa odmietate zmieriť s dnešným stavom, choďte prosím hrať hokej aj s tou Vašou 50 členov partiou niekam inam. A reprezentovať ozaj nemusíte, 9.8.7. – miesta sú vaše výsledky na MS. Sú ozaj stupídne. Je nepredstaviteľné, aby takýto hokejový „ulam-bátori“ volili ešte aj vedenie slovenského hokeja. Nespájať vaše mená s aktivitami a akciami SZĽH slovenskému hokeju len prospeje, vy „nová hokejová kultúra“.

Apropó – pokiaľ budú hrávať v Slovane páni hokejový„politici a demokrati“ ako – Viedeňský, Sersen, Bartovič, Nagy, Surový, Starosta, hokej budem bojkotovať. Neprídem. Pernamentky som odložil a verím že neostanem s týmto počinom sám ?

 

PS: pán Nemeček, už im konečne povedzte, že ak nechcú reprezentovať Slovensko, nemusia, urobia tak pre slovenský hokej to najlepšie čo mohli preň urobiť, ak im to teraz nepoviete, potom choďte do zadnice aj Vy s nimi.

ω