List Pápežovi, list Cirkvám

7. septembra 2015, politolog,

Ak hovoríme o „európskych hodnotách“, stále nechápete (alebo sa tak tvárite), že nemajú žiadnu súvislosť so skutočnými hodnotami, tradičnými pre Európu. Tie „hodnoty“, ktoré dnes vnucuje „západ“, Rímsky stolec a „finančná oligarchia“ ako „európske“, vyvolávajú v srdciach ľudí zmätok, chaos a beznádej. Keď sa naposledy pred 27 rokmi, východoeurópske krajiny rozhodli orientovať sa na tieto tzv. „hodnoty“, krajiny sa v dôsledku toho ocitli v rozvrate, ostali vylúpené, ponížené a Slovanský národ sa stal druhotriednym.

Dnes sú obdivovaní pri korytách ľudia, ochotní za prísľub prijatím do nadnárodnej finančnej elity, predať svoju zem a svoj ľud, svoju Vieru a svoje náboženstvo.

Slovensko potrebuje silnú národnú mobilizáciu proti agresii „euroatlantistov“, ktorí majú namierené na konečný rozpad Slovanstva, pod zámienkou „integrácia do svetového spoločenstva“ a „globálnej ekonomiky“.

Hrozba visí nielen nad ešte ako tak štátnou suverenitou , ale aj nad kresťanstvom, kultúrou a mravnou autonómiou ľudu, ktorý je rozkladaný mohutnou propagandou, ktorá nám „vštepuje“ euroatlantické defekty: sodomickú zvrhlosť, pedofíliu, zabíjanie detí (potraty a eutanáziou) , drogy, terorizmus, jednoducho všetko, čo prináša „nový humánny svetový poriadok“.

Dnes je vláda nad Slovenskom v Bruseli. Ale našou cestou sa musí stať návrat k sebe samým. Musíme sa vrátiť k Slovensku, k našej histórii, k našej kultúre, k našim koreňom.Slavianstvu. Toto poslanie vždy spočívalo a zostáva v nesení svetla Kristovej viery ideálov dobra, lásky a mieru.

Slovensko dokázalo zachovať mnohé z toho, čo západná Európa už nenávratne stratila. A ak si Európa želá vrátiť sa k svojim vlastným tradíciám a kresťanským princípom, máme k tomu spoločnú cestu s pokrvným Ruskom a nie s oligarchiou „západu“, ktorá nás mala vždy za podradnú rasu a ktorá nesie iným bezbožnú civilizáciu morálneho rozkladu, ideologickej hypnózy, duchovnej a fyzickej smrti, z mladých ľudí robí moderných otrokov cez hypotéky, pôžičky a úroky.

Liberalizmus a demokratizmus vo Vašom chápania, je absolútny blud. Je to lživé učenia ignorujúce Boha, ducha, kultúru, ľudstvo a spoločnosť, ktorá stavia na prvé miesto indivíduum, jeho materiálne súkromné ​​záujmy a sféru financií. Liberalizmus a demokratizmus v takomto poňatí je absolútne nezlučiteľný so skutočnou slobodou: ako môže byť človek slobodným, ak spoločnosť, v ktorej žije, sa nachádza v dlhovom otroctve ,medzinárodnej finančnej oligarchie a ich lokálnych lokajov?

Dnes je demokratizmus a liberalizmus totalitnou ideológiou, na ktorej šírení stavia ‚“západ“ svoju globálnu hegemóniu. Pre kresťanov je neprijateľná v akejkoľvek podobe – ani v politickej, ani v ekonomickej, ani v kultúrnej. Pretože to je koloniálna ideológia, idúca proti našej identite.

 

„Západná kultúra“ dnes v agónii rozsieva iba chaos, rozklad a upadá; pôvodné obyvateľstvo vymiera, európske krajiny sa do 10-15 rokov stanú moslimskými, kresťanstvo a kresťanská kultúra bude vytesnená na perifériu spoločenského života.

Predpokladáte, že budúce šťastie národa je v otrockej práci za misku zájedky pre blaho zhnitej oligarchie ?

 

 

Ψ