Pán Fígeľ ako neprispôsobivý svätuškár ?

6. septembra 2015, politolog,

Hlinu polícia zadržala a následne obvinila po tom, čo sa vo štvrtok minulý týždeň snažil zamurovať vchod do pobočky nebankovej spoločnosti Pohotovosť na Obchodnej ulici v Bratislave. Hlinu zadržali po tom, čo na číslo 158 zavolala pracovníčka prevádzky. Povedala, že je obmedzovaná na osobnej slobode zo strany politika, ktorý jej nechcel umožniť opustiť prevádzku murovaním vchodu.

Pán Fígeľ donucovacie prostriedky boli použité voči poslancovi NR SR nie z dôvodu podozrenia, že spáchal trestný čin, ale z dôvodu, že neuposlúchol výzvu policajta,

Je podstatné zdôrazniť, že právo politika na politický názor, postoj, nemôžu byť nadraďované alebo presadzované porušením práva na osobnú slobodu inej osoby. Aj poškodená pracovníčka je občianka tejto krajiny a má svoje ľudské práva a slobody a môže sa domáhať ich dodržiavania prostredníctvom polície.

Pán Fígeľ Vy ste nentavý ? Vy z tých farizejských očí nevidíte, že páni poslanci Hlina s Matovičov sa správajú ako keby boli na vychádzke z otvoreného oddelenia psychiatrického oddelenia psychiatrickej nemocnice Philippa Pinela z Pezinka ? Jeden muruje ľudí a druhy neplatí dane ?

:-))))

ψ