Otvorený list Róbertovi Ficovi, predsedovi vlády SR

5. septembra 2015, politolog,

Pán Fico, ďakujeme !Prijmite čo najúprimnejšie poďakovanie všetkých zodpovedných občanov Slovenska, za pragmatické riešenie migračného nebezpečenstva.

Je treba vyjadriť Vám veľké poďakovanie , za ľudský a odborný prístup pri riešení nebezpečnej migračnej otázke, ktorá vznikla cielene a vážne ohrozuje bezpečnosť Slovenskej republiky.

Ešte raz jedno obrovské ĎAKUJEME i v mene našich detí, vnukov, pravnukov, potomkov.

 

Vážený pán premiér, ako iste dobre viete, že politika je umenie, ktorá vyžaduje veľkú škálu schopností, kde ide najmä o porozumenie pre potreby druhých a schopnosť pomáhať ľudom. Politiky je tiež aj trochu vedou, pretože disponuje teóriami a ďalej vytvára teórie, vysvetľujúce realitu a riešenia ďalších individuálnych a národných záujmov.

 

Rešpektovanie a ochrana národných záujmov je dôležitým znakom fungujúcej vlády.

 

Marginálny počet rómskych rodín z Luníka IX, ktoré pricestovali na Západ, aby sa tam v súlade s európskym právom usadili, odhalili nielen pokrytectvo a falošnosť našich Západo-európskych partnerov, ale aj ich aroganciu. Veď s akými argumentmi rozpútali domáci i zahraniční úplatní

„mimovládnici“ škandalizáciu Slovenska?

Je bolestné, že niektorí kresťania schvaľujú dnešnú orientálnu pascu a nebojujú proti nej. Nezačalo to snáď už i tým, že sv. Ján Pavol II, ktorý si v roku 1986 v Indii nechal urobiť od hinduistickej kňažky na čelo tilak – zasvätenie inému božstvu (Šivovi) a tým dal veľké pohoršenie všetkým kresťanom ?