Schengen je mŕtvy nielen klinicky ale aj biologicky. Jeho predstavitelia sú politické mŕtvoly.

27. augusta 2015, politolog,

Migračný masívny geopolitický tektonický posun, je elégiou pre Slovanov v západnej kresťanskej provincii. Pochová mier a prosperitu a nadobro môže vytvoriť nový druh náboženskej vojny.

Smrť migrantov padá na hlavy fírerom Európskej únie, pretože sa doposiaľ iba prizerali ako kriminálne prevádzačske gangy „zarábajú“ na migrantoch. Doposiaľ efektívne nezasiahli ! Prečo asi ?

Slovensko musí byť znepokojené vývojom na ich vlastných hraniciach, ktorý je charakterizovaný porušovaním medzinárodného práva, územnej integrity a taktiež vynorením sa geopolitických hrozieb, ktoré sa týkajú aj Slovenska.

Je nutné odsúdiť porušenie medzinárodných záväzkov a medzinárodného práva zo strany Európskej únie a Rakúska, ktoré znamená narušenie rovnováhy vzniknutej následkom nezmyselného riešenia migrácie.

Vzniknutú situáciu možno považovať za natoľko znepokojujúcu, že je potrebné prehodnotiť prístup Slovenska, k obrane slobody a bezpečnosti.

Je nutné apelovať preto na krajiny V4, aby bližšie koordinovali svoj prístup k obrane a k fungovaniu ozbrojených síl a aby sa pričinili ako v rámci NATO, tak v EÚ o prijatie potrebných účinných opatrení zodpovedajúcich nebezpečných situácii.

Iba pokoj a mier, nám zaisťuje rozvoj, pokrok a prosperitu v budúcnosti.

Naskytá sa podozrenie, že EÚ a NATO, uchováva agresívne zámery voči svojim Slovanským susedom. I napriek tomu že, NATO rozšírilo svoju členskú základňu o viacero východoeurópskych štátov

Stále nezaznela , žiaľ nikde odpoveď na otázku, či základ migračného aktivizmu spočíva v presadzovaní zahraničnopolitických záujmov mimo EÚ za prostriedky z neeurópskych fondov.

Človek vlastenec – je extrémista

Človek bez zásad – je demokrat

Človek bez vlastného názoru – je etik

Človek so svojim vlastným názorom je – xenofób a rasista

Ψ

.