Európa padla rúk „orientálnych“ migrantov

23. augusta 2015, politolog,

Európa sa stráca v divočine ignorácie, falošnej a nekresťanskej pomoci, ktorá vôbec nesúvisí s teologickými názormi pre pomoc, ktorá ponúka pomoc a cestu, ktorá naplní ich potreby a potom ich navráti späť domov, šíriť kresťanské hodnoty !!! Toto má zmysel, to má logiku a spravodlivosť. A nie sa tváriť kresťanom len navonok. Z celkového počtu je asi 7-10% ľudí ktorým skutočne ide o život. Tí sú vítaní.

Rozumnú spoločnosť jedine bez skazenej EÚ, ktorá robí všetko pre to, aby podkopala a zničila Európu.

Identita EÚ je konglomerát mnohých „účelových“ organizácii bez spoločného cieľa a úbohej koordinácie.

 

Šengenská ochrana hraníc, slúži iba na izoláciu Slovanov !!!

Ciele mohutného invázneho prisťahovalectva sú starostlivo naplánované a realizované. V Európe nastáva boj o prežitie, prežitie kresťanstva, kultúr, mentality. Naša mentalita, naša viera, naše dedičstvo predkov sú jasne vpísané v našich génoch. Náš život na zemi, ktorú nám dal Stvoriteľ sú jasné, všeobecné, zrozumiteľné ciele, ktoré sú dobre štruktúrované pokrývajúc eugeniky, rasy, viery, morálky, politiky, ekonomiky a kultúry pre súčasný a budúci náš život.

Pochybná kariéra EÚ je popísaná v jej skutkoch a postojoch. Myšlienka kolektivizácie starej dobrej Európy nevznikla v nej samotnej. Slepí zástancovia EÚ i napriek rukolapným dôkazom naďalej veria teórii o EÚ a naďalej žiadajú, aby bola uprednostňovaná pred národnými záujmami. Zastavenie migrácie je zásadná výzva našej doby, kresťanský imperatív, na ktorý je potrebné i odhodlanie katolíckej a evangelickej hierarchie.

Všetkých nadšencov a ochranárov dnešnej masovej migrácie možno považovať za bláznov ako tých, ktorí svetu nahovárajú, že diabol vytvoril skameneliny, aby nás presvedčil, že zem existovala pred jej stvorením Títo ľudia skrátka odmietajú akceptovať rozum a cit; je to pre nich buď bolestivé alebo účelové. Ďalším dôvodom je úžera.

 

 

Recept:

-nechať choré banky skrachovať

-devalvovať menu

-zaviesť kontrolu kapitálu

-snažiť sa vyhnúť splácaniu „zahraničných dlhov“

 

Ψ