August 68“, November 89“ , všetko jedna lichva.

22. augusta 2015, politolog,

Demokrat nás oslobodil a jeho nespratnícky „syn“ dnes predáva nezamestnanosť, prostitúciu, drogy, alkohol a faloš. Fantazmagória komunizmu v jeho reštrukturalizácii s ľudskou tvárou bol iba destilátom falošnej ilúzie o žuvačkách, džínsach, magoroch a Woodstocku.

Kšefty s kresťanstvom a povinná kultúra ateizmu. Takto u nás už 28 rokov bačujú západní demokrati a ich filozófi. Dôchodcov, mladých ľudí a nezamestnaných Slovenska zahlušili a idioti im ešte postavia pomníky a pamätné tabule.

Kostoly si zmenili na svoje pelechy a zmenárne, takto nám západní demokrati nanucujú kresťanstvo.

Mladým ľuďom sťažili životy natoľko, že je nedostatok budúcej vlastnej generácie, a tak povolávajú pracovnú silu a novú generáciu z Afriky, ktorú predtým dôkladne vydrancovali.

Dúfajme, že ľuďom, aj vďaka týmto vlastnostiam dôjde, ako tá „demokratická sloboda“ západného typu propaganda vyzerá v praxi a aké spôsoby využíva.

Boli to predsa Sovieti, ktorý od fašistov oslobodili Európu, koncentračné tábory smrti.

Prečo Praha nebola zbombardovaná Červenou armádou, prečo bolo zachránené historicky neoceniteľné mesto, ktorého osud nebol rovnaký ako osud Drážďan. Ale radšej tam tí Sovieti, položili svoje životy!!!

Mali by sme žiť pre úplnú pravdu, bez západného zahmlievania. História je taká aká je. Nemusíme sa jej báť. Je ale potrebné vlastniť dostatok cti a rozumu k tomu, aby sme si uvedomili a poďakovali Sovietom, že práve sovietsky ľudia v tom období zachránili Európu pred fašizmom a dnešnou podobou Európskej únie. Ak neveríte, choďte sa pozrieť do tábora Osvienčimu. Ak neveríte, choďte sa pozrieť do dnešných škôl, úradov práce, nemocníc a do rodín.

Zrušiť historickú pravdu je nemožné. Treba ju uznať a nie bojovať proti nej.

Dnešný existujúci zámer zbúrať a pošpiniť Červenú armádu a Rusov, je treba robiť dôstojnejšie

Toť vsjo.

Ψ