Prečo sú pažraví hokejoví multimilionári ?

8. júla 2015, politolog,

Odpudzujúco rozmaznaní hokejoví milionári, zainvestujte do slovenského hokeja, postavte moderné štadióny , začnite trénovať a učiť mládež, dokážte, že to viete a že ste lepší. A nie sa zavesiť na štát a hajdákať peniaze daňových poplatníkov ! Vybudujte si svoje štadióny, súťaž a svoje kluby a ukážte že to myslíte vážne. Nechajte Nemečka, nech ukazuje za štátne, vyhral regulárne voľby a vy ukážte, čo dokážete za svoje. Peňazí máte až priveľa.

To sa vám nechce, kapitalizmus vám už nevonia, ale socíku sa vám zachcelo !? Niekto a niekde sa tomu vraví nenažranosť a zápecníctvo s drzosťou dohromady.

Všetci podpísaní hokejoví „invalidi“, aj tak hrávajú v reprezentácii iba ak tak na pol plynu, len aby sa nezranili a neubudlo im zo zárobku. Kašlať na reprezentáciu, 8. miesto na MS kľudne stačí. Nemáte hanbu kúska hanby, pokory a úcty.

To že hokejové vykvasené „celebrity“ nebudú konečne reprezentovať ma majstrovstvách sveta je len dobre a dobrá správa !!! Dúfam, že bojkot dodržia !

Aspoň si zahrajú slovenský hokejisti so srdiečkom pre reprezentáciu, s chuťou vyhrať a vydať všetky sily na ľade a nie chladní vykalkulovaní NHL-buľovia a im podobní.

Pán Lintner, prečo neurobíte z Trenčína alebo Dubnice špičkové mužstvo, ktoré by bolo príkladom  a konečne ukázali čo vlastne chcete zmeniť ? Prečo hokejový „kapitalisti“ nepomôžu mužstvám z ktorých vyšli a ktoré ich vychovali ? Chudobní duchom, chudobní vôľou !

Jediné čo sa dá schváliť týmto „magnátom“ je, že sa zriekli reprezentácie !!!