EÚ je hanebná kapitola v európskej histórií

21. júna 2015, politolog,

Komunisti mali za základ štátu rodinu.

Kresťania mali za základ štátu rodinu.

Len liberálna demokracia EÚ má namiesto rodiny falošné bilbordy, plané myšlienky o slobode a diabolské mravy…..kde sa psy rodia, deti potratia a kotia. Psy zomierajú, ľudia dochnú. V panelákoch a v ľudských príbytkoch namiesto detského smiechu a džavotu ,štekajú psy…..TOTO JE DEMOKRACIA ? Pán prezident ?

Zo Slovenska odchádzajú ľudia do Rakúska, Anglicka ako opatrovateľky a muži, hoci sú horali, odchádzajú pracovať na výletné lode a na Slovensko sa vracajú len výnimočne.

Slovensko sa znepokojivo rýchlo vyľudňujú. Všetci by radi žili a pracovali tu, ale cielene vypočítavá finančná podvýživa ich núti hľadať zárobok v zahraničí. Drieť na cudzom. So zavedením eura naši ľudia schudobneli a jazdia nakupovať a pracovať do zahraničia. Na dedine už nie je práca vôbec. Mladí odchádzajú do miest alebo do cudziny a už sa nevracajú.

 

Zahraničné investície, najmä do automobilového priemyslu, znamenali príliv ľudí do Bratislavy a východoslovenských Košíc. Dediny majú z toho iba nepatrný úžitok a európske žgrlošské subvencie nemajú očakávaný efekt.

 

Môže za to Slovák ? Nemôže! Slovensko sa stalo porazenou krajinou EÚ, ktorá sa naoko snaží trojgrošovo vyrovnať nerovnosti medzi „prefíkaným“ západom a kresťanským východom.

EÚ je neschopné, nesvojprávne, genocídne a rafinované monštrum, ktoré je pre Slovensko hrobom.

Je to hanebná kapitola v európskej histórii, že sledujeme, ako už 27 rokov masakrujú európsky Slovanský národ.

ψ