Existuje veľa podvratných novinárov na rozčúlenie ľudí.

11. mája 2015, politolog,

Existuje veľa podvratných redaktorov na rozčúlenie ľudí. Je to zámer. Je to zvláštne, keď sa novinári opantajú primitivizmom, hulvátstvom a nechutnými urážkami. Ich úlohou by predsa malo byť, že budú korektne písať o tom, čo sa deje v spoločnosti a čo je dôležité a ovplyvňuje ľudské životy. Novinári by mali kontrolovať tých, čo vládnu, strážiť ich, aby vládli dobre, aby ľudia získali pocit istoty z informácii, aby sa necítili klamaní a podvádzaní novinárskymi podlosťami.

Keď píšu novinári o niektorých politikoch, zvádza to k pocitu, že ide o prejav povýšenectva, nerozvážnosti a smradu zmoknutého cirkusu. Áno, premiér, ministri porušujú tlačový zákon, podľa ktorého majú povinnosť informovať médiá a ich čitateľov. Ale novinársky analfabeti, by mali byť slušne vychovaní a štipka múdrosti by nemala chýbať v ich výbave. Existuje mnoho typov podvratných redaktorov na nahnevanie ľudí.

To, čo robia niektorí novinári, je nebezpečné a vôbec sa to netýka iba ich kontroverzných redakcii. Je to proste nevychovanosť a raubírstvo. Kto platí týchto novinárskych trollov? Niektoré noviny by mali čo najrýchlejšie zakázať. V záujme pravdy a demokracie. Všetci vieme ktoré !

Ψ