Kauza „Bezák“ je dielo Zlého a inšpirátora Vlka

25. apríla 2015, politolog,

Kauza Bezák je dielo Zlého a inšpirátora Vlka a Oni o tom ani len zatiaľ netušia !!

Satan alebo diabol a ostatní zlí duchovia sú padlí anjeli, lebo slobodne odmietli slúžiť Bohu a jeho plánu. Ich voľba proti Bohu je definitívna. Pokúšajú sa pridružiť človeka k svojej vzbure proti Bohu. Pokúšanie Boha spočíva v tom, že sa slovom alebo skutkom podrobuje skúške jeho dobrota a jeho všemohúcnosť (KKC).

Od arcibiskupa Róberta Bezáka sa vynára otázka: Kto by mal niesť zodpovednosť za celý prípad? Lebo pokora je cnosť cností ! Pokora nám pomáha uznať svoje vlastné chyby a smrteľnosť.

Nitky totiž vedú predovšetkým k Satanovi a katovi Vlkovi, pretože začali vychádzať na povrch viaceré skutočnosti. Odvolanie Bezáka bolo výsostnou záležitosťou Slovenska. Naši biskupi neboli pripravení na to, že kauza môže mať taký dosah a môže v spoločnosti vyvolať to, čo vyvolala, že sa do vnútorných záležitosti bude navážať toľko novinárskych ancikristov, neznajbohov, ateistov a poblúdencov. Za prvoradé treba stabilizovať situáciu a je nesmierne dobre, že normálni ľudia sú veľmi múdry ľudia a nečítajú noviny, internet, nepozerajú choré televízie, ktoré zavádzajú a sú v proticirkevnej vzbure.