Fígeľ k lopate, lepší boľševik ako KDHák !

15. apríla 2015, politolog,

Najväčší vinník v kauze „Fáhostaf“ konečne ponesie i dôsledky svojho nepremysleného počínania z čias jeho miništrovania, keď neuvážené a amatérsky znížil výstavbu diaľnic o významnú časť rozpočtu.

Je neprijateľné s akým farizejstvom a demagógiou vystupuje KDH v politike. Podľa mnohých názorov ťažko devalvuje a znehodnocuje základné princípy kresťanstva a katolíkov. Ich záhadná 9 % podpora v parlamentných voľbách je dlhodobou záhadou. Veľa ľudí privíta Fígeľov odchod od válova, kde si krochkal ako „šviňka“ z váľala.

Pre Slovákov nemal nič iné ako zdražovanie, spolčovanie sa s maďarskými Slovákmi, kolaborácia národovstva, protislovenské pelešenie……..

Je to proste zlé nastavené a vedené politické hnutie. Proste KDH. Hanba katolíckeho kresťanstva. Škodná.

Jedna otázka na záver, kto nútil živnostníkov aby tam pracovali bez úhrady faktúr ? Fico? Kto nútil hlupákov vkladať peniaze do „nebankoviek“ Fruniho?

Keby sa tí krepí živnostníci pozbierali a nechali Váhostav Váhostavom, dnes je všetko inak. A Váhostav by bol už iba v históriou v biznise. Ale krepí neschopní aj s odborármi teraz budú vylievať krokodílie slzy za svoje babráctvo a neschopnosť podnikať !!! Živnostníci majú rôzne komory, úrady a inštitúcie s bruchopasníkmi,ktorí ich mali zastupovať a hájiť….čo robili,okrem zahraničných ciest ?…. teraz vyvesujú plagáty pred parlamentom „zaplaťte nám faktúry“ …..nechutné. Plagáty mali vytasovať pred Váhostavom.

Dnes je krutý kapitalizmus a v ňom iba hlupák pracuje zadarmo ! Treba sa naučiť podnikať.