Trollovanie proti Rusku je nekalý akt !

12. apríla 2015, politolog,

Ľudia si zvyknú na lži v tejto novinárskej vojne, ale cynizmus v nej je jednoducho šokujúci. Neustále sa podsúva ten typ informácií, ktorý vyvoláva nenávisť. Západom vlastnené slovenské televízie a médiá, ktorých cieľom je vymývanie mozgov každému bez názorovej alternatívy, sú už známe ako satan-boxy, ktoré plodí iba „padlá spoločnosť“, v ktorej sa rozpadá rodiny, kde sa hlása gender teória, pred veriacimi sa zamykajú kostoly a deti sa už od detstva učia používať kondómy, narastajúce zapájanie pornografie, homosexualizmu do filmov a tým podkopávanie našej morálky a znečistenie myslenia ľudí, najmä mladej generácie, odsúvanie malých detičiek do izby s televíziou naplno používajúc ju ako opatrovateľku a vychovávateľku.

Ak niečo títo svetlonosi nedokážu vysvetliť zmysluplnou cestou, len povedia : pracujeme a žijeme v 21.storočí, takže všetko sa dá, a nemusí to dávať ani zmysel. Mali by sme tomu rozumieť tak, že by sme mali byť ako hlúpe deti, a zabudnúť na skúsenosti a mienky našich dedov a pradedov, ktoré sme počas rokov života nazbierali, lebo inak nemôžeme žiť v tomto storočí, a preto musíme ísť priamo do pekla, a nemať šancu sa nikde odvolať. Sú len dve možnosti. Ak nejdete na západ, idete do pekla.

V skutočnosti čím viac omieľate politiku západu a čím viac sa ju snažíte pochopiť, tým mätúcejšie, zložitejšie a komplikované vám to pripadá. V skutočnosti je tam toľko viacvýznamových a protirečivých postojov, prečo sa nemôžete dostať do ich blahobytu, že namiesto jednoduchosti cesty objavíte mnoho zložitých podmienok kvôli ktorým nemôžete dosiahnuť „raj západu.“ Keď si preberiete všetky prekážky, ktoré vám v ceste „raja“ stoja, zistíte, že sa tam proste dostať nemôžete – čo znamená, že prakticky každý Slovan je odsúdený ísť do predklonu, a v ňom navždy zostať. Ako Slovanský bezcenný banditen.

Ako povedal Shakespeare – aj keby ste ružu nazvali inak, bude voňať rovnako !