Z platného referenda, nikdy nie je anexia !

26. marca 2015, politolog,

Z platného referenda, nikdy nemôže vzniknúť anexia , toto už snáď vie každý študent v prvom ročníku práva alebo politológie. A mali by to vedieť aj študenti žurnalistiky. No ale keď si zoberieme do úvahy skutočnosť ,aký primitívi tam „učia“, tak sa to dá ospravedlniť a pochopiť.

Ako môžu v masmédiách označovať výsledok platného férového referenda za akt anexia. Platí referendum iba tam kde si to niekto svojvoľne určí, rozhodne alebo vysníva ?

Iba ozajstný hlupák môže výsledok referenda národa vyhlásiť neskôr za produkt zla a násilia ak nebol vyvíjaný žiadny politický alebo vojenský tlak. Spontánne túžby ľudí.

Západná sofistikovaná a odpudzujúco prepracovaná propaganda nám ukazuje, že ak sa vzdáme toho, čo sme nazývali pravdou, zostane nám iba demokratický moč.

“Čo je pravda?” spýtal sa Pilát a snažil sa poprevracať pojmy viny a neviny vágnymi úvahami a manipuláciou. Tak to robí aj Západ. V niektorých médiách možno názorovo občas voľne argumentovať, no pravda je len jedna a fakty sú často posvätne poprekrúcané.