Pozor na ponižovanie Ruska, Boh to potrestá !

22. marca 2015, politolog,

Proti ruská a proti slovanská hystéria ani len zďaleka nekončí, v súčasnosti sa ešte len čaká aké plány západní demokrati a ich mediálne soldatesky pripravia a v akých „hrách“ a „trikoch“ budú kŕmiť svojich oslov, ako čitateľov novín nazývajú.

Niektoré gestá, ktoré môžu posilniť Slovanskú hrdosť sú relatívne minoritné. Ale môžu byť zásadné a veľmi dôležité. Každému totižto otvárajú čím ďalej tým viac oči a ozrejmujú, pod akou nadvládou to vlastne žijeme. Kto nám rozkazuje, upravuje rozpočet, rast HDP, ako máme žiť, chovať sa, kto je náš nepriateľ …..

Často stačí zmeniť názov urážky, ktorá má nepríjemné expresívne, hodnotiace, citové, apelové, estetické, evokačné, obrazné, ideologické, religiózne pozadie a pravda je na svetle Božom. Pamätaj, že Boh Ťa strestá !

Ponižovanie Ruska a Slovanov po ich prehre v studenej vojne nebolo práve najšťastnejším obdobím. Dnes je evidentné, že Rusko je opäť svetová veľmoc (ale Slovanská, čo nemôžu západné kmene len tak prijať) a západ by si mal uvedomiť, že čase svojho agresívneho a sankcionalistického správania sa je treba viac rozumu a priateľstva a nie naopak.

Je teda nesporné, že rasová politika dosahuje nejaké výsledky aj vďaka dobre zaplateným „referentom z Bruxxellu“ a finančnej podpore „tretieho sektora“ ktorí púšťajú džingel vulgárnosti aj na Slovensku. Emócie k politike patria, ale nesmú odsunúť na vedľajšiu koľaj elementárnu slušnosť.

Západná politická kultúra spočíva v tom, že keď sa jedná o Rusa, nemusí sa chovať kresťansky a ľudsky ? Stačí nadradene.

Západná politická kultúra je prísna rasová hygiena, klamstvo, drancovanie a katovanie ? Toto síce nie je nikde napísané v ich ústavách a zákonoch, hriechom však ostáva, že to tak proste je. Že tak robia.

Že by genetika?

Fikcia:

„Diskusia bola zrušená, pretože obsahovala otázky šíriace antisemitizmus, vulgarizmy, homofóbiu, a iné prvky totalitného myslenia“