Pán Fico, Ďakujeme!

12. januára 2015, politolog,

I keď som apolitický a nemám výrazne vyhradenú sympatiu k žiadnej politickej strane na Slovensku, pretože ich považujem vo vzťahu k nadutému postoju „západu“ voči a „ostbloku“, za dílerov cudzích záujmov.
V tomto prípade, musím zložiť zaslúženú poklonu za vlaky zadarmo, výrazné zníženie daňového zaťaženia menej zarábajúcich….
Tak tomu sa povie dobrá správa pre ľudí ale i environmentálny problém životného prostredia.
Je pekné konštatovanie, že predseda vlády SR R. Fico, vybojoval medzi večne hladnými vlkmi kúsok kosti i pre obyčajných ľudí. A za to mu patrí poďakovanie.
V roku 1989 sme sa pridali do boja za slobodu, za demokraciu, za vyššiu životnú úroveň, za lepšiu kvalitu života a za zrušenie monopolu politiky, spoločný európsky dom. Medové motúzy popod nos tam vôbec neboli !
Po 25 rokoch sa zisťuje, že žiadny spoločný dom neexistuje. Keď sa prizrieme lepšie , vidíme spoločný dom iba pre západných vyvolených a okolo ich domu vidíme sociálnu biedu a otvorené páchnuce z „huby“, na zhnitých pódiach, Sulíka, Lipšica, Matoviča, farizejov z KDH, odpudzujúce televízie e rádia…… Nič viac.
Svetlo, už ani to Božie nevidíme, lebo lesk a bieda zlodejov, mamonárov, pokrytcov ich prisluhovačov – dobrovoľných kolaborantov zatemňuje mozgy a v európskom suteréne sa vôbec nesvieti.
Pán Fico, ďakujeme.