Ateizmus západu porodil Charlie Hebdo. Vy ste Charlie Hebdo !

10. januára 2015, politolog,

Dnešná multikulturálna Európa si žiada viac tolerancie, porozumenia a vzájomného rešpektu medzi ľuďmi.
Ohavný čin v centre Paríža je odporný a jeho „strelci“ musia byť spravodlivo potrestaní. Ale na druhej strane treba a je nutné podotknúť, že v západnej Európe tento otrasný čin vyprovokovala a „urodila“, ateistická obluda liberálneho typu, ktorá šíri nenávisť, urážky, neúctu a zosmiešňovanie ktorékoľvek náboženstva.
Západné hodnoty liberalizmu sú začiatkom konca starej dobrej Európy. Západ vždy produkoval násilie, vojny, embarga, sankcie. Trestal, vychovával a poučoval. Tu treba hľadať korene násilia a nezmyselného utrpenia národov vo svete. Deťom na „západe“ je vštepovaný kult moci už v útlom veku. Deti kreslia tanky, lietadla ktoré bombardujú mestá, vojakov s puškami. A to už nie je demokracia, to je anarchie a totálny chaos. Slovanom sú tieto „liberalizmy“ cudzie.
Iz 55, 1-11
Hľadajte Pána, kým ho možno nájsť, volajte ho, kým je nablízku. Nech zanechá bezbožný svoju cestu a zločinec svoje zámery, nech sa vráti k Pánovi a on sa nad ním zmiluje, k nášmu Bohu, lebo on veľkodušne odpúšťa. Lebo moje myšlienky nie sú vaše myšlienky a vaše cesty nie sú mojimi cestami, hovorí Pán. Lebo ako vysoko je nebo nad zemou, tak vysoko sú moje cesty nad vašimi cestami a moje myšlienky nad vašimi myšlienkami.