Sulík, Lipšic, Matovič – traja králi-farizeji zo západu.

6. januára 2015, politolog,

Je my veľmi ľúto, ale musím vám, hejhuláci , napísať iba toto : iba zlodej nazve druhého zlodejom. Ja si nemyslím že ste zlodeji, idioti a kreténi. Myslím si , že ste zatrpknutí človiečikovia, ktorí nemajú lásky. Vašou jedinou radosťou je mútiť vody a znepríjemňovať ľuďom životy, a svoju zatrpknutosť dávate najavo nevkusnými tribúnami. Nadávkami šírite zlobu a nenávisť, klamstvo okolo seba. Žijete v obrovskom prepychu a požieraní kulinárskych žraníc, jazdíte na miliónových autách, máte haciendy a paláce, na rukách hodinky za státisíce eur, vypasená bruchá ……..
A popritom si robíte z obyčajných ľudí hlupákov a obmedzencov. Nič neviete, vravieť iba somariny.
Silná ekonomická lobby vždy a v každej krajine na svete, výrazne ovplyvňuje politiku cez svojich kandidátov na kandidátnych listinách, alebo cez takzvanú stranícku kolonizáciu štátu, teda obsadzovanie dôležitých inštitúcii a štátnych podnikov svojimi ľuďmi.
Vy farizeji, vy patríte k nim tiež, ešte viac ako dnešní.
Je mi Vás ľúto! Skúste prosím, brať veci s väčšou zodpovednosťou, rozumnejšie a objektívnejšie. Možno aj s trochou humoru. Ja nepovažujem vašich voličov za svojich nepriateľov a Vás tiež nie.
Ale vy …„Radšej však v pekle seďte a do ohníčka hľaďte, slovka nepovedzte. Na modré z neba ani nepomyslite“.

PS: nie som prívžencom žiadneho politického telesa a ani sympatizantom!!!