Slovenské slúžky v západnej hanebnej demokracii Engelsovho typu.

5. januára 2015, politolog,

Akási neurotická zloba a nenávisť opäť ovládla kmene západnej Európy, ktorá hľadá cestu k nerevolučnej identite – našla ju v novej nacionalistickej neznášanlivosti, vykorisťovaní a ponižovaní Slovanov. Rastie pod „ vajdami demokracie“ , podľa odkazu „marxistu“ a rasistu, veľmi energického bojovníka proti Slovanom, guru Fridricha Engelsa.
„Opustiť rodinu, partnera, dieťa, vlasť a ísť za lepším, nie je dnes ani tak trend ako skôr nevyhnutnosť pre 25 000 žien z celého Slovenska !!! Dva až tri týždne v mesiaci strávia v cudzom dome s cudzími ľuďmi za peniaze, ktoré by sa dali zarobiť aj za menej ponižujúcich a zosmiešňujúcich okolností.“
Vysťahovalecká kultúra za prácou u nás prekvitá, no pravdu o tom, ako ťažko sa tieto „eurá“ zarábajú, vám povie iba málokto.
Vysťahovalectvo bolo spočiatku doménou mužov, platilo to najmä pre stredné a východné Slovensko. Celkovo sa dá dnes povedať, že ženské vysťahovalectvo mužské predstihlo a to celoslovensky.
Trpí rodina, trpia deti, trpí spoločnosť, trpia nevinní. Trpia Slovania, ale podľa „vajdov demokracie“ to je normálne, najmä ak ich „kmeňe“ sa majú dobre a sú zaopatrené.
Socializmus, muška prelietavá, zasa sa usadila na Západe !