Toto je Fico a toto je opozícia

14. decembra 2014, politolog,

TOTO JE FICO :
Za ĽUDÍ
• V Trnavskom kraji budú môcť cestujúci od 14. decembra využívať na dopravu do práce či škôl spolu 102 rýchlikov a 257 regionálnych vlakov. Štátny dopravca Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) zahustí vlaky o 10 nových rýchlikov, 9 regionálnych expresov a 8 osobných vlakov.
• V Nitrianskom samosprávnom kraji sa posilní železničná doprava o 12 nových vlakov. Z toho bude päť osobných a sedem rýchlikových spojov. Celkovo bude Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) po 14. decembri vypravovať v regióne 124 diaľkových a 258 regionálnych vlakov.
• Obyvatelia Trenčianskeho kraja budú môcť od nedele 14. decembra využívať 57 diaľkových a 188 regionálnych vlakov. Celkovo Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) v regióne pridá 15 nových vlakov. Z toho bude šesť rýchlikov, dva regionálne expresy a sedem osobných vlakov.
• Boj sa vyostruje: Zadarmo do Košíc už aj žltými bleskami. RegioJet chce naplniť vlaky.
• Nových 105 vlakových spojov, ktoré od 14. decembra pribudnú na slovenských koľajniciach, vyjde Železničnú spoločnosť Slovensko približne na 11 miliónov eur. Taký je odhad generálneho riaditeľa firmy Pavla Gábora….
• Asi 2,5 milióna ľudí môže už o mesiac cestovať vlakmi zadarmo !!!!!
• Žiaci a študenti denného štúdia do 26 rokov budú len jednou skupinou, ktorej štát umožní od 17. novembra cestovať vlakmi zadarmo. Ďalšou budú občania, ktorí majú minimálne 62 rokov.

TOTO JE OPOZÍCIA – SaS, OľaNO, KDH….SDKÚ
Proti ĽUĎOM
Tak proti tomuto protestovali a písali choré petície a články! Toto je práca dnešnej zhnitej politickej opozície SaS, Oľano, KDH a ich odpudzujúcich masmédií.
Iba ozaj slepý nevidí.
Podotýkam, že nie som prívrženec žiadnej politickej strany !!!