Výzva na uhradenie škody spôsobenou nesympatickou opozíciou.

11. novembra 2014, politolog,

Mimoriadna schôdza o odvolaní predsedu vlády Róberta Fica trvala 49 hodín. Ficovo odvolávanie iniciovali poslanci za SDKÚ-DS, SaS, OĽaNO a časť nezaradených, teda všetko výťahové strany, ktoré sa potrebujú „zviditeľniť“.
Myslíte, že ste zaujímaví?. To určite nie! Slováci urobia všetko preto, aby slovenskú politiku zbavili Matovičovcov, Lipšicou a iných politických dobrodruhov. Ste hanbou Slovenska.
Vážení politický dobrodruhovia, Ja, občan slovenskej republiky, vás vyzývam na úhradu škody, ktorú ste spôsobili slovenským daňovým poplatníkom, tým že ste sa nekorektne a odpudzujúcim spôsobom pokúšali politický zviditeľniť a aby ste uhradili výdavky na „jalovú“ prevádzku parlamentu, počnúc elektrickou energiou a končiac platmi zamestnancov parlamentu a dodávkou tepla. Som presvedčený, že spoľahlivo vyrátate spôsobenú škodu, ktorú ste spôsobili daňovým poplatníkom.
Dúfam, že pri vašom vycibrenom „cite“ pre spravodlivosť, svoju povinnosť splníte, pretože ste vopred vedeli, že premiéra Fica neodvoláte, ale i napriek tejto vedomosti, ste umelo a nezmyselne naťahovali čas.
Aj váš občan.