Policajt Tiefenbach je v práve ! Hanba Kaliňákovi a novinárom.

26. októbra 2014, politolog,

Tiefenbach, policajt namiesto škrablí do basy? To je nehoráznosť. To je nechutná demokratická anarchia.
Vážení, si zapamätajte, že slušní a normálni ľudia nemajú nikdy so žiadnym policajtom problémy. Nikdy!! Maličké výnimky sa môžu naskytnúť, pretože aj policajti sú len obyčajní ľudia z mäsá a kostí, a tak sú medzi teda nimi i poslabší.
Ale dať do vyšetrovačky policajta za to, že ho pri bežnej kontrole odpudzujúca histerka nehorázne urazila, keď mu povedala, „to sa takto rozprávate doma aj so svojou materou“?,…a „reflexne sa ho dotkla“ (zaútočila na policajta!!!!!). V Amerike, najdemokratickejšej zemi to na svete, by skončila s putami aj na nohách, v base a rýchly súd“ by jej naparil minimálne 30 dní väzenia alebo nútených prác.
U nás policajta, ktorý si nekonal svoju povinnosť dostatočne razantne, pošlú do vyšetrovačka namiesto nespratníckých žien.
Pán minister Kaliňák, dokedy sa budete zastávať vagabundov a odpudzujúce ženy ? prečo ste zákrok neposúdili ako adekvátny ?
Je to aj Vaša veľká vina, že policajti sa boja zasiahnuť, keď je to nutné. Novinárska luza nápodobne. Policajt ide do basy, namiesto vagabundov.
Mám vlažné podozrenie, že v každom národe je približne 70% mediálne negramotných ľudí (idiotov, ktorý sa dajú ovplyvniť primitívnymi novinármi a ešte primítívejšími TV). A tak to tu teraz vyzerá.
Stojím za policajtom Tiefenbachom,verejne a plne!!!