AlfaSlovan je Putin, Slováci to cítia.

23. augusta 2014, politolog,

Po rokoch vyvíjania tlaku na verejnosť silnejú obavy, že odpudzujúce neúspechy masmediálnej armády v EÚ a na Slovensku znižujú šance na také východisko, ktoré by umožnilo v protiruskej nenávisti zachovať si tvár.
Výsledkom je to, že slovenská verejnosť sa posunula smerom k naliehaniu na zdržanlivosť v protiruskom besnení a k odvráteniu ponižujúcich urážok Rusov. Takýto vývoj totiž podľa zdravého rozumu, vyvolal silnú antipatiu proti EÚ a jej primitívnej rétorike, jej predstaviteľom a je predovšetkým signálom podpory alfaSlovana prezidenta Putina.
„Rassmussenovci“ musia vedieť, že národ nemá pochopenie pre postupy „halloweenskeho“ strašenia, ale tiež že na východe, nie je možné vojenské riešenie.
Dynamika vzťahu EÚ a Ruska sa začala obracať k najhoršiemu v marci, keď komisári a západoeurópsky establišment oklamal ohľadom svojich zámerov Slovanov na Ukrajine.. Sympatie,zdravý úsudok a rozum sa potom stali hlavnými zástancami Ruska.
Obrat na „bojovom poli“ sa možno premietol do väčšej ochoty západných diktátorov demokracie pristúpiť na myšlienku diplomatického riešenia krízy v Slovanskom svete, aj keď ich politický komisári popierajú, že sú stranou konfliktu, aby to nebolo vnímané ako ich porážka. Ale rozhodne sú odpudzujúci a nesympatický vo svojej politike.Kedy bude Európa, zase dobrou starou Európou? Aj našou!