Je homosexualita diagnózou ?

28. júna 2014, politolog, Nezaradené

*Homosexualita je duševná choroba, kde pacient dáva prednosť a je sexuálne priťahovaný osobami rovnakého pohlavia.
*Ďalšou úchylkou je pedofília. Pedofília je duševná choroba</strong>, kde pacient dáva prednosť a je sexuálne priťahovaný deťmi. Pedofília nie je o nič menej nebezpečná pre spoločnosť ako homosexualita, ale svojou spoločenskou nebezpečnosťou sa jej plne vyrovná.
*Ďalšou sexuálnou úchylkou je gerontofília. Gerontofília je duševná choroba, kde pacient dáva prednosť a je sexuálne priťahovaný starými ľuďmi. Medzi obidvomi partnermi, z ktorých jeden je na prahu staroby, poprípade aj za ním, je obrovský vekový rozdiel.
*Ďalšou sexuálnou úchylkou je zoofília či bestiofília. Táto zoofília či bestiofília je duševná choroba,
kde pacient dáva prednosť a je sexuálne priťahovaný zvieratami.
*Nekrofília je duševná choroba, kde pacient dáva prednosť a je sexuálne priťahovaný mŕtvolami. Pri nekrofílii dochádza k pohlavnému vzrušeniu, ba dokonca i k súloži s mŕtvolou.
*Frotérstvo je choroba, ktorá spočíva v úmyselnom vyhľadávaní dotykov s príslušníkmi druhého pohlavia pre pohlavné “samodráždenie” – napríklad v rôznych tlačeniciach, vo frontách, dopravných prostriedkoch a podobne.
*Voyerstvo je duševná choroba,
ktorá spočíva v dosahovaniu pohlavného “vzrušenia” pozorovaním pohlavného styku iných osôb, alebo pozorovaním osoby opačného pohlavia napríklad pri prezliekaní sa, kúpaní sa, pri močení alebo stolici atď.
*Exhibicionizmus je duševná choroba, ktorá spočíva vo verejnom obnažovaní sa chorého, a to najmä pred mladými ľuďmi opačného pohlavia na odľahlých miestach, napríklad v parku a podobne. Niekedy sú prejavy tejto choroby spojené aj s onaniou.
*Sadizmus je duševná choroba,
ktorá spočíva v tom, že chorého pohlavne vzrušuje, ak môže svojho partnera trýzniť a spôsobovať mu bolesť
*Masochizmus je duševná choroba,
ktorá spočíva v tom, že chorý dôjde k pohlavnému “uspokojeniu” iba vtedy, ak je sám týraný, ak má bolesť.
*Kandaulizmus je duševná choroba, kde chorý dosiahne pohlavného “uspokojenia”, ak ukáže svojho partnera nahého svojim priateľom.
Ja som z toho jeleň !