Škandál: Jahnátek s chatárom Patrasom po pive idú meniť zákon !

25. mája 2014, politolog, Nezaradené

Jahnatek s chatárom Petrasom po pive idú meniť zákon !!
Tak toto sa môže stať iba vo sne alebo hollywoodskom pobrežnom seriáli. Štrngli si na novelu zákona. Minister pôdohospodárstva Ľubomír Jahnátek s chatárom Petrom Petrasom. Ako vysvitlo, hľadajú riešenie, aby sa nájomca nemusel zo štátneho majetku v januári vysťahovať, ale aby v nej naďalej mohol chatárčiť. Pri uplatňovaní súčasnej legislatívy sa každé dva roky musí uskutočniť verejná súťaž s každým nájomcom. Jahnátek prišiel za chatárom Petrasom s riešením problému – novelou zákona o správe majetku štátu z dielne ministerstva financií. „Do nej zapracujeme aj riešenie takýchto prípadov, keď v celospoločenskom záujme je možné výnimočne predlžovať zmluvu bez verejnej súťaže. Takže Reinerova kamenná chata 4X4m a pán Petras je celospoločenský problém!!
„Pánu Petrasovi dávam slovo, že presadíme tento paragraf do novely zákona a 1. decembra zákon príde do platnosti“. Tak, že nebude treba vypisovať verejnú súťaž,“ dodal minister Jahnátek. Chatár Petras je spokojný a verí, že v decembri v pokoji postaví už svoj pätnásty betlehem zo snehu.
NESÚHLASIM S UČELOVOU ZMENOU ZÁKONA PRE JEDNÉHO ČLOVEKA. . . JE TO SVINSTVO, DRZOSŤ JAHNÁTKU A PETRASA, STÁLE ŽIJETE V HOLLYWOODE V POBREŽNEJ HLIADKE , ALEBO V KAMENNEJ BÚDE VO VYSOKÝCH TATRAĽOCH ?