LBGT a Sodoma Gomora

13. mája 2014, politolog, Nezaradené

Demokratické politické elity majú podľa zdravého rozumu zo svojej podstaty a z hľadiska svojej legitimity pracovať v prospech rozširovania a prehlbovania slobody, rovnosti, spravodlivosti a ľudskej dôstojnosti, nie naopak, podporovať sobáše s kozami a fúzaté ženy, ktoré nie sú prejavom dôstojnosti človeka.
Prijatím LBGT navrhovanej ústavnej zmeny povoliť párom rovnakého pohlavia prístup k inštitúcii manželstva by bolo ďalšou stigmatizáciou ľudí s normálnou sexuálnou orientáciou a pokusom na prvočíslach.
Vážení LBGT a ich priatelia, je nutné si uvedomiť, že prirodzenosť sa musí považovať za čosi pôvodné, vnútorné ako dar od Boha. S tým sa musí jednoducho žiť, žiť pokojne s dobrým aj zlým. Adam Eva neboli homosexuáli, boli muž a žena.
Nestačí narodiť sa, hoci to je jednoznačná požiadavka a mať určité vlastnosti tela a duše. A neskôr nespratnícke požiadavky. Veď závisťou diabla prišla na svet smrť.
Drahí Elbegeti, začnite už konečne, ako drvivá väčšina vašich bratov, v tichosti pestovať slobodu od žiadostivosti, ktorá spočíva v dokonalej vláde slobodnej vôle nad zmyslami i neprirodzenými telesnými túžbami.