Fanatici odhalili pravú tvár Bezáka! !

4. marca 2014, politolog, Nezaradené

Opätovne sa odhalila pravá tvár p. Bezáka, resp. odhalili ju jeho nesympatický „fanatici“. To, čo sa odohralo na sv. omši v Trnave, kde psychopatický lotri p. Bezáka, napadli kňaza, nemá obdobu. Incident, ktorý vyvolali si zaslúži opovrhnutie a odsúdenie. Toto je pravá tvár a nastavené zrkadlo p. Bezáka. Keby sa toto prihodilo za komunistov, tak by sa o tom rozprávalo celé desaťročia, bolo by to večná téma najmä pre kontroverzného p. Srholca a spol.
Keď sa mons. Zvolenský , stretol s rodičmi bývalého arcibiskupa Bezáka, bolo to za zvláštnych okolností, prostredie a spoločnosť, v akej sa s nimi stretol. Stretnutie sa uskutočnilo pred katedrálou, v spoločnosti desiatok veriacich, ktorí na Zvolenského vytŕčali fotografie Róberta Bezáka, odetého v arcibiskupskom habite, s insígniami arcibiskupa. Vraj rodičia žiadali o pomoc pre syna. Lenže syn pomoc oficiálnych predstaviteľov katolíckej cirkvi odmietol a vyhýbal sa akýmkoľvek kontaktom s nimi. O čo teda prišli vtedy žiadať? Takto zinscenované stretnutie možno považovať za ďalší prejav odboja fanatikov proti katolíckej cirkvi a autorite pápeža.
Najväčší problém p. Bezáka je On sám. Ani jeden biskup sa nechodil s politikmi vystavovať na politické akcie (Pohoda) a nefňuká do televízie a do novín aký je ukrivdený. p. Bezák zabudol, že jeho veriaci sa skladajú nielen z tých čo drukujú Radičovej a spol. ale že sú tam aj ľudia ktorí majú iné politické zmýšľanie a takto prerozdeľoval veriacich. Jeho odvolanie bolo, je a bude správne. Nebol hodný toho úradu čo zastával.
Tento incident to iba exemplárne potvrdil. Čo je veľmi smutné.