Symbolom Soči budú hyeny z médii

5. februára 2014, politolog, Nezaradené

Rusi (Slovania) majú najkrajšiu a najlepšiu olympiádu v histórii ZOH !!! Teraz sa zdá, že to tí „demokrati“ nemôžu prehltnúť. Také prízemné zosmiešňovanie viacej hovorí o novinároch, čo je to zač, ako o krajine, ktorú zosmiešňujú. Smutné na tom je, že takíto primitívni ľudia sú aj na Slovensku. Podľa charakteru zosmiešňovania si je možné myslieť, že má v tom prsty intoxikácia splaškovými bublinami. Proste sa smejú z vlastnej primitívnosti a nadutosti, nadradenosti a z obmedzených predstav o svete, a nie z Rusov a ZOH.
Bez nepriateľa je aj generál nula.

………………………………………………………………………………………………
Nechutnosti médií :

• „Podľa New York Times nebudú symbolom olympijských hier kruhy, ale muž v montérkach, ktorý niečo opravuje na poslednú chvíľu.“
• „Niekedy sa však zdá, že budovy i rozsiahle parky na pobreží pripomínajú mesto duchov. Sú prázdne. Všetky obytné časti obkolesuje plot.
• „Hostia prichádzajú na olympiádu, a nachádzajú mesto, v ktorom robotníci finišujú s prácami.“
• „Ospravedlňujem sa. Vaša izba je hotová, ale ešte nie je pripravená. Nasťahovať sa budete môcť až o niekoľko hodín,“ hovorí nám lámavou angličtinou sympatická Máša.
• Novinárka Chicago Tribune Stacy St. Cail píše ako si umývala tvár minerálkou Evian, pretože na hoteli tiekla len žltá voda. „Pripadám si ako Kim Kardashian.“
………………………………………………………………………………………………

Skutočnosť a realita :
„Prezident MOV: športovci sa zamilujú do Olympiády v Soči.
Hovoriť o rekordných výdavkoch na prípravu na ZOH v Soči nie je korektné, pretože Rusko investovalo do rozvoja celého regiónu, domnieva sa hlava Medzinárodného olympijského výboru Thomas Bach.
„Nachádzam sa tu niekoľko dní a môžem povedať, že Soči sa skvelo pripravilo na ZOH“.
„80 percent športovcov môže prísť na štadión pešo. Také som nevidel nikdy. Som presvedčený, že sa jednoducho vďaka tomu do Olympiády zamilujú“, – vyhlásil prezident MOV.
Čo sa týka bezpečnosti ZOH povedal, že ruské orgány robia maximálnu prácu, aby zabránili teroristickým hrozbám.
……………………………………………………………………………………………….