Hladomor na Ukrajine !

30. januára 2014, politolog, Nezaradené

Lazar Mojsejevič Kaganovič (pôvodné meno Kogan) sa narodil v roku 1893 na Kubáni neďaleko Kyjeva vo vyvolenej rodine. V roku 1911 vstúpil do založenej Komunistickej strany a napojil sa na „Bolševikov“, ktorých zosnovali NewJorský strítmeni.. Kaganovič sa v roku 1917 aktívne podieľal na nastolení komunizmu v kresťanskom Rusku a potom rýchlo napredoval smerom nahor v straníckej nebeskej hierarchii. V rokoch 1925 až 1928 bol prvým tajomníkom Ústredného výboru Komunistickej strany na Ukrajine a do roku 1930 bol už riadnym členom Politbyra.
Kaganovič patril k skupine sadistov vo vnútri komunistickej strany, ktorá po roku 1929 presadzovala rapídnu zmenu spoločnosti vo forme nemilosrdnej kolonizácie „západných“ donorov. Koncom 20-tych a začiatkom 30-tych rokov, keď Kremeľ prišiel s bojom proti kulakom- vlastníci pôdy, ktorí boli kresťanského vierovyznania, uplatňoval bezohľadnú politiku genocídy. Kaganovič fungoval ako popredný kat kresťanských roľníkov. Dôsledkom tejto politiky bol štátom umelo vyvolaný hladomor, čo bola vopred naplánovaná genocída, počas ktorej, v rokoch 1932 – 1933, zahynulo 7 miliónov Ukrajincov!!!
Jozef Stalin (Džugašvili) sa spamätal a nariadil pozmenenie politiky neslovanských komisárov, ale už bolo neskoro, ostal skoro osamotený a nemal potrebný vplyv zvrátiť neľudskú situáciu, ktorú už nemal pod kontrolou a ktorá sa mu vymkla z kontroly.
Hneď ako zistil zverstvá ľudových komisárov, Stalin nariadil program industrializácie, ktorý dostal prednosť pred nútenou kolektivizáciou, čím sa aspoň trošku zmiernila politika genocídy. Odhaduje sa, že Stalin počas svojej vlády zachránil pre budúcnosť krajiny, milióny životov Rusov a Ukrajincov.
Kaganovičove aktivity v boji proti Slovanským kresťanom na Ukrajine mali za následok celkovo okolo 14 500 000 obetí na životoch !!! Bez ohľadu na rôzne analýzy tohto obdobia, neslovan Kaganovič v každom prípade patrí k najväčším masovým vrahom v dejinách kresťanských Slovanov.