Dvestotisíc nevedomých v Kyjeve?

15. decembra 2013, politolog, Nezaradené

Komerčné média odmietajú informovať o skutočných možnostiach a obsahu prístupovej zmluvy medzi Kyjevom a Bruselom. Súčasťou tohto celého podvodne riadeného procesu na hrôzu, je bojkotovanie všetkých informácií o možnostiach „liečby“ ukrajinskej ekonomiky a hospodárstva s colnou úniou s Ruskom. Pokiaľ už média hovoria o „iných možnostiach“ zhodou okolností vedú k rakovinovému priemyslu a neetickej demokracii EÚ. Ako príklad možno uviesť televízne a „obzvlášť“ jedno printové médium na tri písmena, ktorí zámerne mylne informujú ľudí. Zatiaľ ani v jednom z článkov alebo komentárov, nepadla ani jediná pravdivá zmienka o výhodnosti a perspektíve orientácie na východ. Nepadlo ani jediné slovo, že Rusko už dávno nie je čím bývavalo, nepadlo ani jediné slovo ,že tam dávno nie sú pri moci komunisti a že západoeurópskym nadnárodným spoločnostiam sa tam úspešne darí etablovať a vycucávať ekonomiku a úspešne sťahovať ruského medveďa z kože. Šesť z desiatich investorov v Rusku je z EÚ a ostatní z USA a Číny.V Rusku môžu investovať iba vyvolení, inak budú označení nálepkou – komunisti.
Ak by náhodou, hociktorý slovenský politik nabral odvahu a urobil to isté, hneď ho média znemožnia, skorumpčia a skomunizujú.
Na záver : vedia vôbec tí otroci na námestí Kyjeva a či vôbec čítali pred podpisom prístupovú dohodu Európskej únie a Ukrajiny..? Asi nie, skôr určite nie…..ale o tom to je. Lovu zdar.