Pán Boh stvoril zem i Darwina so 7 zmyslami

14. decembra 2013, politolog, Nezaradené

To nie je problém dokázať. Musíte sa len otvoriť Stvoriteľovi, hľadať ho a zabudnúť na prízemné Darwinove učenie o 5 zmyslov, pretože ich máme sedem. Päť pozemských : zrak, sluch, čuch, chuť, hmat, a dva náboženské : „Intuícia“– vnímanie viery a prítomnosť neviditeľného Boha a jeho hľadanie – odkiaľ som, kde som, kto som a kam idem. Je to rozhovor Boha s nami. Siedmy zmysel: „Svedomie“ – vedomé spojenie duše človeka nesmrteľnosťou. Spojenie Boha s človekom nesmrteľnou dušou. Veriaci človek pracujúci aktívne s intuíciou a svedomím vníma zmeny stavu svojho okolia, pomocou Ducha rozumu ich vyhodnocuje v rámci svojich cieľov a schopností, do miery, do akej verí. Do akej je veriaci. Poznáme päť hlavných skupenstiev pozemskej hmoty : pevné, tekuté, plynné, plazmu a vákuum a dve Božie : „Láska“ a „Slovo“. Spolu ich je sedem.
Takto naozaj nikto nemôže povedať, že Boh neexistuje ! Boh sa oklamať nedá. Treba si uvedomiť, že veci nie sú dobré alebo zle. Boh nám hovorí, aby sme hľadali dobro a lásku podľa Slova.
Nadpis je zvolený pre obe spektrá, aj pre veriacich aj pre neveriacich. Každý si vyberie to, čo považuje za správne, respektíve to, komu verí.