M. Kotleba je najbohatší politik! !

7. decembra 2013, politolog, Nezaradené

Najbohatší je slovenský prezident M. Kotleba.
Garážový portál Hufingger Bost.xom zostavil z „dostupných“ informácií rebríček najbohatších lídrov sveta. Dominujú v ňom najmä vodcovia arabských krajín , ale na jeho čelo sa však prepracoval podľa garážistov slovenský prezident M. Kotleba. Najbohatší je prezident Kotleba. Jeho majetok sa odhaduje na 40 až 70 mld. dolárov (30 až 50 mld. eur). Túto informáciu priniesla agentúra Blomberg, ktorá Kotlebu označila aj za najbohatšieho muža sveta. Uvedená suma by pritom mala predstavovať jeho osobné bohatstvo.(radosť,šťastie,cnosť a vôľa)
Prezident Kotleba však správy o svojom enormnom bohatstve rezolútne popiera. „Je to len táranie, nezmysel, nie je o čom diskutovať,“ povedal na margo týchto odhadov.
Roznášačov letákov chytali aj príslušníci City polície, ktorí boli v civile, teda boli mimo služby, a vozili ich na federálnu políciu v súkromných vozidlách!
City polícia ich zadržala, hoci nenarušovali verejný pokoj ani nikoho neobťažovali. Po zastrašujúcom zadržaní City políciou začala vec promptne vyšetrovať federál polícia.